tiistai 8. syyskuuta 2009

Nupurin Kaavoituskysely

Nupurin kaavoitukseen liittyvä asukaskysely on vieläkin auki Avoimen Espoon sivuilla:


Kyselyssä kysytään myös mielipiteitä alueen päiväkoti-, koulu- ja terveyspalveluista. Sinne voi myös jättää muitakin terveisiä suunnittelijoille ja päättäjille.

2 kommenttia:

  1. Kiitos, Markku, hyvästä vinkistä!

    Nyt kannattaa kaikkien käydä vastaamassa asukaskyselyyn! Harvoinpa meiltä mitään kysytään näillä raukoilla rajoilla, joten nyt kannattaa aukoa sanaista arkkuaan ihan jokaisen. Kannattaa samalla vaikertaa myös tienoon liikennejärjestelyistä, vaikka pientä parannusta on saatukin.

    Lähetin Markulle n. vuodentakaiset Karhuniityntien ja -kujan liikennemäärien mittauksen tulokset. Kovin
    hyvältä tilanne ei vaikuta nytkään ja tuskinpa se ainakaan paranisi, mikäli nyt kaavailtu oppilaiden "ennenaikainen" siirtäminen Kirkkojärvelle toteutetaan. Olen hätyyttänyt kaupunkia jalkakäytävän saamiseksi tuolle tienpätkälle ja innokkaiden kannattaisi nyt jatkaa tuota hätyytystä, ettei hanke unohtuisi. Suostumus on saatu ko. kiinteistönomistajilta ja kaupunki lupasi, että jalkakäytävää voitaneen alkaa suunnitella.

    Tuula Ahola

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti kaikki ovat vaatineet koulun jä päiväkodin laajentamista. Kun tänne koko ajan rakennuslupia myönnetään ja muutetaan niin täytyyhän täällä vähintään lasten peruspalvelut pitää!

    VastaaPoista

Alhaalla olevasta "valitse profiili" -laatikosta voit valita myös "nimetön" -vaihtoehdon, jolloin kommenttisi näkyy anonyyminä.