lauantai 26. syyskuuta 2009

Karhusuon Koulun Vanhempainyhdistys

Karhusuon Koulun Vanhempainyhdistys http://www.kkvy.fi/ piti vuosi/syyskokouksensa 23.9.2009. Kaikki paikalle saapuneet valittiin yhdistyksen hallitukseen. Puheenjohtajaksi toimikaudelle 2009-2010 suostui Pia Nordensved ja hänet yksimielisesti valittiin tehtävään.
Kokouspöytäkirja tullee yllämainituille KKVY:n kotisivuille piakkoin. Kokouksessa ei sinänsä mitään kummempaa asiaa ollut, sillä yhdistyksen toimintahan on hyvin vakiintunutta, joskin joka vuosi on jotain uuttakin tapahtumaa tai varainhankintaa kokeiltu. Niistä tarkemmin yhdistyksen toimintasuunnitelmassa, joka sekin löytynee kohta netistä em. sivuilta.
Ehkä korkeintaan voisi mainita, että koulun ja vanhempien sekä vanhempainyhdistyksen vuorovaikutuksesta keskusteltiin ja harmiteltiin, ettei yhdistyksen hallituksessa tänä vuonna ole mukana opettajakunnan edustajaa.
Lisäksi keskusteltiin koulun johtokunnan viime kokouksessa käsitellystä "koulun ikärakenteen muutos"-asiasta ja päätettiin valmistella asiasta lausunto jossa mm. todetaan, että Espoon opetustoimen tulee olla yhteydessä kaikkiin asianosaisiin (vanhempiin) jo valmisteluvaiheessa niin, että kun asiaa sen jälkeen käsitellään opetuslautakunnassa, olisi siellä edustettuna useampia eri vaihtoehtoja ja vanhempien enemmistön kanta niihin.
Todettakoon että nyt julkistetut 9-10 miljoonan euron leikkausvaatimukset Espoon opetustoimesta eivät olleet tiedossa kokouspäivänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Alhaalla olevasta "valitse profiili" -laatikosta voit valita myös "nimetön" -vaihtoehdon, jolloin kommenttisi näkyy anonyyminä.