maanantai 31. elokuuta 2009

Omavalvontakin onnistuu Espoon sivuilla

Kun osaa surffata oikeaan paikkaan

Tietäen Espoossa yleisen valmistelutavan (asiat tuodaan lautakuntiin vain yhdellä vaihtoehdolla varustetuna) tulee taas mieleen, että juuri nyt on todellakin aika olla aktiivinen jottei kouluverkkoselvityksen tulos olisi se, että "yleisten syiden" perusteella -tai niin kuin vanha fraasi tänä päivänä kuuluu: "kokonaistaloudellisesti edullisinta on" Karhusuon Koulun leikkaaminen esi- ja alkeisopetukseen keskittyväksi.

Espoon suomenkielisen opestuslautakunnan kokousten esityslistat ja kokouspöytäkirjat eivät "tietenkään" löydy opetustoimen alta missä koulut ovat vaan hallinnon sivuilta osoitteesta: http://www.espoo.fi/asianhallinta.asp?path=1;28;11866;11869;549;689;779;786

Lapsettomatkin vanhempien puolella

Sain viikonloppuna sähköpostia eräältä lapsettomalta nupurilaiselta, jossa kannustettiin vaatimaan koulu- ja päiväkotipalvelujen parantamista. Syykin oli ilmeinen, joskaan en itse sitä ollut tullut ajatelleeksi nimittäin alueen kiinteistöjen arvonlaskua. Alueen tontit on 2000-luvulla myyty voittopuolisesti lapsiperheille ja on varmasti totta, että jos päiväkoti- ja koulupalvelujen taso laskee, niin laskee tonttienkin arvo. Mitähän tästä tuumivat alueen suuret maanomistajat kuten Lotta Svärd ja Pohjola ???

1 kommentti:

  1. Omavalvonta onnistuu Karhusuollakin ihan kiitettävästi, keskustelua ei haluta käydä eikä toista kuunnella. Käykää lukaisemassa tervehdykseni kohdasta "Jokainen voi vaikuttaa vanhempainyhdistyksen kautta".

    Tuula Ahola

    VastaaPoista

Alhaalla olevasta "valitse profiili" -laatikosta voit valita myös "nimetön" -vaihtoehdon, jolloin kommenttisi näkyy anonyyminä.